Serviciul de tractari este indispensabil în astfel de momente,fiind singura cale de a iesi din astfel de situatii, în care promptitudinea si profesionalismul reprezinta solutia.

Încercam sa depasim standardele si asteptarile clientilor nostri de fiecare data cand avem aceasta ocazie. Colaboram cu o serie de service-uri,reprezentante,asigurari, încercând sa pastram o pozitie dominanta pe piata româneasca. Raspundem cererilor clientilor prin seriozitate, calitate, preturi acceptabile, punctualitate, promptitudine si rapiditate. Punem accent pe eficienta si profesionalism, iar odata contactati, intervenim în cel mai scurt timp posibil la locul indicat de d-voastra.

Preluam comenzi atât pentru autovehicule noi cat si pentru autovehicule second-hand sau avariate. Pe toata durata transportului (de la locul de încarcare-pana la descarcare) autovehiculele transportate sunt ancorate în trei puncte fixe, conform normelor, folosindu-se chingi omologate.Pentru un singur autoturism se utilizeaza 3-4 chingi, pentru siguranta maxima pe timpul transportului. Tarifele, în acest domeniu variaza în functie de momentul zilei, marimea autovehicolului transportat,etc., si sunt cele afisate, fara alte taxe ascunse si NU includ TVA-ul.

Oferim servicii NON-STOP.

Întotdeauna este bine sa fii precaut,iar pentru o situatie inevitabila,notati numerele de telefon chiar acum,sau introduceti-le în agenda dumneavoastra telefonica:

+40 721-495 186

+40 744-474 072

+40 764-721 177

Cand vine vorba de Tractari,Remorcari,Transport,Interventii AUTO, si te afli în impas-nu ezita sa ne suni, întotdeauna ne facem datoria, si atunci îti vei da seama ca suntem cei mai buni.